Algemene voorwaarden

Leverings informatie
Hieronder vindt u een overzicht van informatie omtrent levertijden indien niet op voorraad, stofeigenschappen en garantiebepalingen.
LEVERTIJDEN:
Gainzz Fitness Wear – Uit voorraad. Mocht uw maat niet aanwezig zijn op moment van bestellen dan staat er “Preorder” achter de maat en zal het +/- 3 weken duren tot uitlevering.
Ervy – 4 weken
U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling van de reguliere collectie verstuurd is.
We proberen uw bestelling uiteraard zo snel mogelijk te kunnen leveren, bovenstaand is dan ook in het uiterste geval met uitzondering van vakantie en feestdagen.
STOFEIGENSCHAPPEN:
Nylon/spandex/lycra: 80% Nylon/20% Spandex. Sterke, comfortabele en duurzame stof.
Nylon/spandex/lycra with foil: 80% Nylon/20% Spandex. Een stof waarbij een folie over een basis van nylon/spandex wordt gezet wat zorgt voor een shiny multi dimentionale look. Dit zijn extreem gevoelige stoffen waarbij zodra de folie vervaagt de nylon/spandex aan de oppervlakte komt.
DryTech: 92% Polyester/8% Lycra. Duurzame Stretch, performance stof met vocht afvoerende werking en heeft UV protectie en antibacteriële werking.
Matte Tricot/Meryl: 85% Nylon/15% Spandex. Strech stof met matte oppervlakte
Mesh: 80% Polyester/20% Spandex. Fijn, doorzichtige stretch gaas.
Sylktech: 91% Tactel Nylon/ 9% Spandex. Stretch stof met zijde gevoel.
Techmesh: 80% Nylon/20% Spandex. Ondoorzichtig, stretch sport gaas.
Powerstretch Jersey: 85% Nylon/ 15% Spandex. Stretch stof vergelijkbaar met DryTech alleen iets zwaarder van gewicht.
Stretchtek: 75% Nylon/25% Spandex
GARANTIEBEPALINGEN:
Gainzz doet haar uiterste best om u de beste kwaliteit te leveren.
Toch kan het voorkomen dat een artikel een fabricage fout bevat.
Gainz geeft 1 maand garantie op de door haar geleverde (gebruiks)- artikelen bij correct gebruik.
De garantie gaat in vanaf de factuur datum.
Om te leren, nemen wij de artikelen met gebreken retour. Conform de wet, zullen wij het artikel repareren, u geheel of gedeeltelijk compenseren. De garantie wordt alleen gegeven op fabricage fouten (zoals losse naden of stiksels, kapot elastiek etc.)
Om in aanmerking te komen voor garantie het wij nodig: Het betreffende artikel, een kopie van uw aankoop bewijs en in geval van kleding het (maat) label wat zich in de kleding bevindt samen met een omschrijving van de klacht per e-mail naar info@gainzz.nl
Wat is een fabricage fout?
Dit is een defect aan een product welke NIET is ontstaan door:
    Onjuist gebruik (bijvoorbeeld: Labels uit het pakje knippen)
    Normale slijtage (bijvoorbeeld: Peeling en verliezen van glans van de stof)
    Geen of slecht onderhoud (bijvoorbeeld: Niet wassen van sportkleding na ieder gebruik)
    Kleur doorloop (bijvoorbeeld: Bij combinatie van lichte en donkere stoffen in een artikel)
Vervaging van de kleur van de stof, verliezen van de glans van de stof en verliezen van de folie van de stof zijn normale eigenschappen van (folie) stoffen. Hier wordt dan ook geen garantie op gegeven.
Slijtage van onze producten zijn van vele factoren afhankelijk (o.a. gewicht van de drager en mate van gebruik). Het dunner worden van stoffen en lederen producen valt dan ook onder normale slijtage en niet onder de garantie.
Gebruikte kleding die niet is gewassen mogen wij niet in behandeling nemen. U bent dan zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten om de kleding retour te ontvangen.
Retour gestuurde artikelen die niet onder de garantie vallen kunnen na bericht kosteloos worden opgehaald op ons adres. Wij kunnen de artikelen tevens voor u opsturen onder betaling van de bij ons geldende verzendkosten.
Fitness kleding kan van verschillende fragiele materialen zijn gemaakt.
Kijk daarom hieronder naar de verschillende stofeigenschappen. Zo voorkomt u teleurstelling.
Volgt u de onderhoud- en gebruikers richtlijnen voor uw fitness kleding, materialen en hulpmiddelen op zoals vermeldt op onze website altijd op.
Indien u twijfelt of uw klacht onder de garantie valt stuurt u dan eerst een foto en een omschrijving van het artikel en de klacht per e-mail voordat u het retourneert.
U stuurt uw retourzending altijd aangetekend retour voorzien van alle benodigde gegevens. Vergeet niet uw adresgegevens en e-mail te noteren. U ontvangt binnen 2 weken na ontvangst een status van uw retourzending per e-mail. Let op tijdens algemene vakantie perioden kan deze termijn langer zijn.
De bedenktijd bij internetaankopen?
De wettelijke bedenktijd is veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat de consument het product ontvangt. Bij diensten gaat de bedenktijd in op het moment dat de consument bestelt.
Maakt een consument gebruik van deze bedenktijd? Dan ontbindt hij de overeenkomst. Dit betekent dat de consument de overeenkomst ongedaan maakt. Totdat de bedenktijd voorbij is, kan de consument de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. De consument kan ook al voor de levering van het product of het uitvoeren van de dienst gebruik maken van de bedenktijd.
Bestelt de consument verschillende producten tegelijk? Maar levert u deze niet tegelijkertijd? Dan gaat de bedenktijd pas in nadat het laatste product van de bestelling is geleverd.
Gainzz
Stuyvesantplein 46
2593 EM Den Haag
06-52367288
Door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden of het betalen van uw aankoop via onze webshop of op een externe locatie geeft u aan bekend te zijn met onze garantie voorwaarden, stofeigenschappen, wasvoorschriften en overige richtlijnen voor het gebruik van fitness materialen en hulpmiddelen.
Workout en fitnesskleding